Az életem kis darabjai

"Ismét eltelt egy év,s egyre nagyobb leszel, Ábrándozva a világba az ablakon ki nézel. Csak a szép emlékek jutnak eszedbe, És csak a ragyogás látszik a szemedbe. Az emlékek megmaradnak az idő akárhogy is múlik, A szeretet köteléke a végtelenig nyúlik. A jóra gondolva lépsz előre, Nevetve nézel fel az égen egy felhőre. S a rosszat elfeledve zártad a múltat, Lassan telt az idő de végig számoltad. Most egy pillanatra megállva, A következő lépésre várva, Csak nevetsz visszagondolva e számra..."

A kezdet...

dream_like 2009.03.24. 18:09

Ma 2009. március 24-én kezdtem a blogomat, valószínűleg kedvtől és időtől függ, hogy milyen időközönként fogok írni.

Egy pár emberben biztos, hogy felmerült már a kérdés, hogy mi is ez a „Dream-Like.”  Jelentése: Álomszerű. És, hogy miért pont ezt a nevet kapta? Mert Életembe sokat álmodozom a jövőről, kis és nagy dolgokról, valamint hiszek az álmokban, hogy valóra válhatnak, de erről majd később…

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://buga.blog.hu/api/trackback/id/tr491022937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása